- RD CLUB Malaysia -

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: RD CLUB Malaysia dalam rancangan In Trend, RTM TV1 Sabtu, 17 Januari 2009 jam 2.30 pm


Guru

Status: Offline
Posts: 3912
Date:
RE: RD CLUB Malaysia dalam rancangan In Trend, RTM TV1 Sabtu, 17 Januari 2009 jam 2.30 pm


ekekeke...
taw xpee....
tp cam tajuk lagu xpdc je 2...
semangat perjuangan harmoni...
hehehe

__________________
Balistix JoNn!!!


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

wah..rockers ye korang...hehehehe headbang.gif

biar Semangat Perjuangan Harmoni.......



jangan Semangat Yang Hilang



__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3912
Date:

itu dia...
lum pape mr prez da bg lagu nye...
rock kapakkkkkkk....

__________________
Balistix JoNn!!!


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 45
Date:

sori la mr prez'x leh nk join.awl taon cbok skit..


-- Edited by ckal at 06:27, 2009-01-26

__________________










Guru

Status: Offline
Posts: 661
Date:

zackbikers wrote:

Nothingbpman wrote:

syabas rdclub malaysia .. tapi kenapa tak banyak yp n lctong yang turun




terima kasih.....

event tu ad hoc dan tertutup..
untuk rakaman je.....
yg datang pun admin rd club je...

owner yp n lc tong ada la...
tp motor simpan umah standby untuk event yg akan datang...

yg hadir> azli yp, edy bond yp, bino lc tong, zahar yp kuning, den bawak yp (hehehehe), lan lc, dll.....

bak kata member den....aku berkawan bukan sebab ko ada motor otai, aku berkawan sebab ko memang seorang kawan...smile kalau ko ada motor otai tapi tak sesuai berkawan dengan aku, aku pun takkan berkawan dengan ko...

betul jugak...confusesmile




betul gak kata kata itu ,, bru la hamba tak segan nak bercampur dgan otai otai ni .huhu



__________________
m_da075a7989c14e99bdd493bfdb6e9f9f.jpg


Member

Status: Offline
Posts: 10
Date:

Nothingbpman wrote:

zackbikers wrote:

Nothingbpman wrote:

syabas rdclub malaysia .. tapi kenapa tak banyak yp n lctong yang turun



Mmg cara lar...
terima kasih.....

event tu ad hoc dan tertutup..
untuk rakaman je.....
yg datang pun admin rd club je...

owner yp n lc tong ada la...
tp motor simpan umah standby untuk event yg akan datang...

yg hadir> azli yp, edy bond yp, bino lc tong, zahar yp kuning, den bawak yp (hehehehe), lan lc, dll.....

bak kata member den....aku berkawan bukan sebab ko ada motor otai, aku berkawan sebab ko memang seorang kawan...smile kalau ko ada motor otai tapi tak sesuai berkawan dengan aku, aku pun takkan berkawan dengan ko...

betul jugak...confusesmile




betul gak kata kata itu ,, bru la hamba tak segan nak bercampur dgan otai otai ni .huhu







__________________

........(BIKE UNDER RENEWVATION)........


.....{NEw LOOK WILL COME}.......



Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

wa dah hantar surat ngan datuk kp mintak salinan cd rancangan intrend ni.....

dapat nanti kita tengok sama2..


__________________


Highway Star

Status: Offline
Posts: 2905
Date:

zackbikers wrote:

wa dah hantar surat ngan datuk kp mintak salinan cd rancangan intrend ni.....

dapat nanti kita tengok sama2..



best best ..

 



__________________



Admin RD CLUB ~ Bandar Tun Razak, KL

Status: Offline
Posts: 980
Date:

walaupun mase ni aku sedang bertapa di gunung kabupaten..

tapi aku tetap hepi utk rdclub malaysia..

syabas..keep it up!

__________________
Study....Study....Study... =_=


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

dvd intrend rtm dah pos kat wa....

best2....

dapat gak wa nengok rd club kuar tv tu....

hehehehehe


__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3912
Date:

mmg best...
lame gak la siaran nye...
cayolah RD CLUB...

__________________
Balistix JoNn!!!


Highway Star

Status: Offline
Posts: 2905
Date:

keiekeiekekee ..

__________________



Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

JoNn wrote:

mmg best...
lame gak la siaran nye...
cayolah RD CLUB...




nanti aku edit kasi semua nengok....

best.....

 



__________________


Rejimen 515

Status: Offline
Posts: 1513
Date:

masuk tv lagi rd club..alhamdulillah..



__________________

-ikmall-



Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

syukur alhamdulillah..

__________________


Guru

Status: Offline
Posts: 3912
Date:

aku turun dari jengke naik ex5 rim bengkok je mase ni...hahaha...
yang penting semangat kene ade...

__________________
Balistix JoNn!!!


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

bengkok pun bengkok la john...janji sampai....

kenangan time ni...hehehehe...

syukur alhamdulillah

__________________
«First  <  1 2 | Page of 2  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard