- RD CLUB Malaysia -

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Karnival Yamaha 2001 - Giant Hypermarket, Senawang, Seremban.


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:
Karnival Yamaha 2001 - Giant Hypermarket, Senawang, Seremban.


Karnival Yamaha 2001 - 4 November 2001. Bertempat di Giant Hypermarket, Senawang, Seremban.

Ni nostalgia punya program nih. Hehehehe. Enjoy. smile


__________________


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

Ni first time RD CLUB join event by brader Rosli dari AFQ Enterprise. RD CLUB time tu sampai dah la lambat, tapi dapat anugerah group teramai dan terbaik. Acara sukaneka asyik menang je. Kenangan tu. smile

Gambar2nyer.....

Ketibaan RD CLUB...macam VIP lak......biggrin

Yassir Bkt Aman kat depan sekali...belakang tu Awie LC

Kebab Selayang kat depan...belakang tu bro Ampang pakai TZ SP

Yg pakai YP Putih tu Mie Subang...

TZ hitam tu tak perasan tp TZ putih kat belakang tu Faza


__________________


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:


Faza, Jai TZ, Wan Besi...yg pakai tshirt merah tu Farid dah pakai superbike...

Jai TZ, Ijat (sekarang pomen custom bike), tengah tu lupo namo, amin semban (sekarang tokey tshirt yg berjaya) dan Adi 125 - sekarang dah kawin..ni thread kawin dia> http://www.activeboard.com/forum.spark?forumID=47396&p=3&topicID=12554641

yg baju belang tu Nuar...dah kawin jual motor...pencen kot..hehehehe smile

__________________


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

Acara sukaneka...RD CLUB bolot semua...hehehe..


Team RD CLUB.....

Abg Pantai...team leader...smile Amy Hensem ngan Nuar tukang sorak....

Acara minum....Jai TZ jadi wakil....



__________________


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:


tengah tu Norman Seremban..sekarang pakai superbike...

geng 125

yg ada helmet Arai fullface putih tu yp den..kaler lama...smile


__________________


Admin RD CLUB - HQ, Shah Alam & Kuala Selangor

Status: Offline
Posts: 447
Date:

perkh.. mmg otai pic nie..


__________________

CINTA TIDAK B'WAJAH.. ENJIN TIDAK B'NYAWA..



Guru

Status: Offline
Posts: 3912
Date:

halamak...meriah2...
giant ms 2 rasenye br bkk xpn br renovate...
gle meriah...
cayalah RD CLUB!!!

__________________
Balistix JoNn!!!


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

masa tu giant baru bukak john.....
gambar ni pun si jai tzr bagi pinjam untuk scan....
kebetulan yasir bkt aman pun turun lepak setelah 8 tahun tak jumpa....
azli bkt aman pun ada....
dengar citer derang nak aktif balik dgn rd club....hehehehe...best le camtu..

__________________


Admin RD CLUB - Putrajaya

Status: Offline
Posts: 221
Date:

 

    bro kebab selayang ngan mie subang mcm kenal jer......
    mana pegi dorang semua nie prez.....dah pencen ke???

__________________
jack


Admin RD CLUB - Penang

Status: Offline
Posts: 1297
Date:

huhuhu cam best jer kanbiggrin.gif
pic pon npak lmer jer...
set2 otai jerk!!furious.gifbiggrin.gifsmile.gif

__________________
UITM memanggilll........pasnih aku slow laaa skit

BBX is CoMiNG~~!!!




Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

mohd azli wrote:

 

    bro kebab selayang ngan mie subang mcm kenal jer......
    mana pegi dorang semua nie prez.....dah pencen ke???






kebab selayang join rd club dengan wan besi..derang satu kampung join....
bila sorang jual motor..semua ngikut ler....tinggal wan besi jek....

mie subang menghilang kejap....pastu call banyak kali nak turun semula...
tapi tak sampai2...sampai la sekarang...hehehehe

__________________


Admin RD CLUB - Penang

Status: Offline
Posts: 1501
Date:

errmm... mr prez gmba ni thn bila?

__________________






Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

tahun 2001 mr q..

__________________


Member

Status: Offline
Posts: 18
Date:

zackbikers wrote:

tahun 2001 mr q..





Uhuuuu....tahun nie aku kira tgh sedap layan motor....
Tapi motor kecik jer lah....konvoi gi sana sini...seronok betul...

Kalau turun town malam2 minggu tue nampak geng2 RD nie huuuu...terpegun sekejap ....mcm tgk geng2 JAmal Abdillah lak hehhe...
biggrin
Dulu member2 kalau nampak geng RD nie sumer ckp...wwehh geng otai tuee....


__________________

Salam kembali buat brader2 di RD Club....



Member

Status: Offline
Posts: 8
Date:

pic otai2 sume...harap kalo da event lg kasi tau la..kami ramai2 trun...

__________________


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

palong wrote:

pic otai2 sume...harap kalo da event lg kasi tau la..kami ramai2 trun...




selalu2 lah check berita aktiviti terkini palong...smile




__________________


Newbie

Status: Offline
Posts: 1
Date:

zackbikers wrote:


Faza, Jai TZ, Wan Besi...yg pakai tshirt merah tu Farid dah pakai superbike...

Assalamualaikum,

Terima kasih tuan pres. sebab masih ingatkan saya lagi. Sebenarnya saya selalu melayari web RD Club sejak dari 2003/2004 cuma tak register jer....YP pun dah takder (helmets ader lagi..heehee)... Saya masih ikut perkembangan RD Club dari luar shj lah. yerlah minat dua roda nie tiada batasannya. Samada kapchai, retro or superbike.

Last kita jumpa masa program rempit msportbike 2005 tak silap, masa tu saya pakai SRAD 750.

Saya masih ada gambau2 kenangan dulu2...cuma scanner takder. Tak silap ride di Senawang adalah ride terakhir saya sebelum bertukar ke sbk.

Sesekali tu teringin juga cari balik YP nie buat koleksi...cuma tak sangka harga semakin melambung pula.

InsyaAllah, ada aktiviti RD Club sound2 ler..boleh jugak tumpang.

Saya doakan selamat maju jaya kepada RD Club. Nizam, teruskan perjuangan!



-- Edited by mr gixxer at 03:15, 2008-10-11

__________________


Highway Star

Status: Offline
Posts: 2905
Date:

bila lagi yamaha nak buat karnival camnie ??

__________________



Highway Star

Status: Offline
Posts: 1460
Date:

klau ader lagi karnival cam nie mesti best kannnn3x

__________________

boyavatar.jpgalongangif.gif



RD CLUB Senior Members

Status: Offline
Posts: 67
Date:

aku bukan ikut diaorang jual moto tapi aku nak berehat dulu tapi taktau sampai bila he he

__________________


Presiden

Status: Offline
Posts: 14560
Date:

mr gixxer wrote:

zackbikers wrote:


Faza, Jai TZ, Wan Besi...yg pakai tshirt merah tu Farid dah pakai superbike...

Assalamualaikum,

Terima kasih tuan pres. sebab masih ingatkan saya lagi. Sebenarnya saya selalu melayari web RD Club sejak dari 2003/2004 cuma tak register jer....YP pun dah takder (helmets ader lagi..heehee)... Saya masih ikut perkembangan RD Club dari luar shj lah. yerlah minat dua roda nie tiada batasannya. Samada kapchai, retro or superbike.

Last kita jumpa masa program rempit msportbike 2005 tak silap, masa tu saya pakai SRAD 750.

Saya masih ada gambau2 kenangan dulu2...cuma scanner takder. Tak silap ride di Senawang adalah ride terakhir saya sebelum bertukar ke sbk.

Sesekali tu teringin juga cari balik YP nie buat koleksi...cuma tak sangka harga semakin melambung pula.

InsyaAllah, ada aktiviti RD Club sound2 ler..boleh jugak tumpang.

Saya doakan selamat maju jaya kepada RD Club. Nizam, teruskan perjuangan!



-- Edited by mr gixxer at 03:15, 2008-10-11


hahahaha...yer mr farid.....

anda sentiasa dialu2kan di rd club malaysia....

tempat jatuh lagikan dikenang..kan..kan? hehehehehe



 



__________________


Highway Star

Status: Offline
Posts: 1460
Date:

yer yer mari mari pengalaman harus lah di kongsi bersama

__________________

boyavatar.jpgalongangif.gif

Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard