- RD CLUB Malaysia -

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: rxs rm750.00 for sale


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 77
Date:
rxs rm750.00 for sale
Permalink Closed


salam kepada semua....
jualan motor rxs,,, rm750.00 nego ckit,,,,
lokasi kuala kangsar perak,,,, berminat call saya terus,,, 0172454502 yat,,,,
disbeliefnobiggrin

__________________
jalan slow-slow jer


Admin RD CLUB

Status: Offline
Posts: 3912
Date:
Permalink Closed

waaaa....
murah2...
geran ade ke???

__________________
Balistix JoNn!!!


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 77
Date:
Permalink Closed

geran ada,,, salinan ic owner ada,,cuma motor dah
dah terbarai,,, tp barang ada,,, barang enjin complete,,,, x bercerai lagi,,,
cuma part xsesori jer dah tercerai,,, tp ada la lagi,,, harga leh nego sapa yg berminat,,, nak jual sebab nak repair kereta,,,

__________________
jalan slow-slow jer


Senior Member

Status: Offline
Posts: 171
Date:
Permalink Closed

xda gbmar ke bro

__________________


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 93
Date:
Permalink Closed

roccipumi wrote:

salam kepada semua....
jualan motor rxs,,, rm750.00 nego ckit,,,,
lokasi kuala kangsar perak,,,, berminat call saya terus,,, 0172454502 yat,,,,
disbeliefnobiggrin



bro, kasi upload gambar..

 



__________________



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 77
Date:
Permalink Closed

moto ni btol-btol nak jual,,, cuba click link ni http://www.mudah.my/Yamaha-rxs-115-3626132.htm saya ada masukan dalam mudah,,, last price rm 600.00 tank ori,,,
meter x da,, ejos dah buruk,, meter dah buang x blh pakai,, maguard depan blakang ada,, seat ada,, block saiz 1.25,, piston rxs,,, asal enjin hidup,, pastu dah lama terbiar,, x idup,,,

__________________
jalan slow-slow jer


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 77
Date:
Permalink Closed

uiks?? ingatkan basikal.. wakakakabiggrin

__________________

SILA KUNJUNGI BLOG RASMI NORTHERNSHARK DI
www.northernshark.blogspot.com


Admin RD CLUB ~ Bandar Tun Razak, KL

Status: Offline
Posts: 980
Date:
Permalink Closed

bli jgn tak beli...
pas da taruk handle terus leh main offroad nih..
sesuai kpd sesiapa yang mempunyai kebun2 dan tanah yang luas..

__________________
Study....Study....Study... =_=


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:
Permalink Closed

ade lg x motor nie??

__________________
...


Newbie

Status: Offline
Posts: 2
Date:
Permalink Closed

cun lagi tu...
klu make up mst lg cun.. retro siot..

hehehe...

http://syaafique.blogspot.com/



__________________
a


Senior Member

Status: Offline
Posts: 235
Date:
Permalink Closed

betul2...den sokong....

__________________

PEACE NOT WAR..



Guru

Status: Offline
Posts: 752
Date:
Permalink Closed

motor ada tak lagi yat???
hehe...
mms gambar kat aku boleh...

__________________

Kenapa Mereka Suka AKU?



Veteran Member

Status: Offline
Posts: 77
Date:
Permalink Closed

moto dah jual,,,,

__________________
jalan slow-slow jer
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard